Gepubliceerd op 12 december 2015 | in: afslanken en zo | 

Anne-Mieke doet Weightwatchers! - aardappelgratin broodjes 7 SP

aardappel gratin broodjes geschikt voor Weightwatchers door Anne-Mieke Bovelett

AARDAPPELGRATIN BROODJES

Ben jij ook zo'n smikkelaar en hou je toevallig erg van de smaak van aardappel gratin?

Het recept dat hier stond is inmiddels verhuisd naar een site die er speciaal voor is om lekkere en gezonde recepten te delen, specifiek voor mensen die bezig zijn om gezonder te worden door anders te eten.

Inmiddels (augustus 2016) heb ik van dit soort dingen mijn werk gemaakt.

Je vindt het recept hier.

Liefs,

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

21 augustus 2018 om 13:50 uur
door: Anne-Mieke Bovelett

Deze default reactie is een uitdaging, gericht aan jou!
Ik daag je uit om de eerste zinnige reactie op bovenstaand artikel te geven. Heb je hier iets leuks over te zeggen? Heb je iets wat anderen verder kan helpen? Kom maar op! Of vind je het soms raar dat ik hier nu - ongeacht bovenstaand onderwerp - de link naar onze geweldige Maasdijk4 - exclusieve Bed & Breakfast lounge locatie in Noord Brabant neerzet?

WTF! DAT DING HIERBOVEN, DAT IS TOCH GEEN ÉCHTE REACTIE?

Klopt als een bus! En zodra er dus wel een reactie van een externe lezer(es) komt, verdwijnt de teaser reactie. En dat hele verhaal hieronder ook. Dus waar wacht je nog op! Zeg eens wat je van dit blogartikel vindt. Of ga je liever gewoon eerst kijken op de Facebook pagina van onze Bed & Breakfast? Wist je al dat wij ronde badkamers hebben? En een echte wenteltrap? En dat ik mijn blogs vaak zit te schrijven in de lounge bij de open haard?

IS DAT MENS DAN HELEMAAL GEK GEWORDEN?

Nee hoor. Want weet je... Lieve meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal. Ik blog voor de lol, maar het heeft ook een commerciële functie.

Dus ga ik die van de bezoekers van mijn blog ook niet beledigen door te doen alsof ik geen enkel commercieel belang heb bij deze site. Ik hou er namelijk zelf ook helemaal niet van als mensen mijn intelligentie beledigen, hoe knap de poging ook zijn mag.

TWITTER