Gepubliceerd op 21 juni 2012 | in: ondernemen | 

Ideeën gevraagd voor eenvriendelijkgebaar.nl!

lief gebaar met kinderhand

Het registreren van de domeinnamen eenvriendelijkgebaar.nl en afriendlygesture.com was een spontane ingeving.

In deze tijden waar onderlinge samenwerking steeds belangrijker wordt omdat de banken de kleintjes in de samenleving niet meer willen steunen, zou ik er een crowdfunding site van kunnen maken.

Of misschien wel een centrale plaats waar de een zijn/haar dienst aanbiedt in ruil voor een andere dienst. Maar ja, misschien krijgen we dan wel gelazer met de belastingdienst. Je weet maar nooit... In Engeland is er al jaren een succesvolle barterdienst. Ze werken met virtuele credits geloof ik.

Het zou ook een plaats kunnen worden voor leuke nieuwtjes die allemaal als basis hebben dat iemand een ander de helpende hand heeft toegestoken.

Kortom, er zou met deze domeinnaam van alles gedaan kunnen worden. Aangezien ik zelf (onder andere) gespecialiseerd ben in het ontwerpen en bouwen van websites op verschillende platformen, hoef ik me over de technische realisatie geen zorgen te maken.

In plaats van het weer eens helemaal in mijn eentje te verzinnen, roep ik alle lezers op om suggesties te doen.

Heb jij een leuk idee voor deze site? Reageer!

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

25 december 2012 om 21:29 uur
door: Anne-Mieke

Dag Simon, Natuurlijk mag dat :-) - Anne-Mieke

25 december 2012 om 20:06 uur
door: Simon van Helvoirt

Hoi. Ik heb best wat internet ideeën , maar mag ik er zelf ook van profiteren? Groet, Simon

22 augustus 2012 om 14:33 uur
door: Anne-Mieke

Hmmmm, makes sense! Ga ik over nadenken. Je bent van harte welkom om daar nog veel verder in mee te denken. Ik heb er ook aan gedacht om er tussendoor ook berichten op te zetten over mensen en bedrijven die een vriendelijk gebaar hebben gemaakt naar anderen. Het broeit in mijn koppie, broei je mee? :-)

22 augustus 2012 om 08:42 uur
door: Sander van den Broek

Ik dacht als eerste aan een website waar je als bedrijf iets kunt aanbieden voor goede doelen. Dat wordt meestal andersom aangepakt en dat lijkt lang niet altijd goed te werken.

21 juni 2012 om 13:29 uur
door: Remco van Harten

Het eerste wat me te binnen schiet bij eenvriendelijkgebaar.nl was een site als concurrent van pluimen.nl. Kan je nog flink aan verdienen ook als je 't goed doet. :)

TWITTER