Gepubliceerd op 23 mei 2012 | in: ondernemen | 

Je bent zo goed als je VOLGENDE opdracht

vlinder

Ik zocht me wild naar die ene uitdrukking die begint met ”Je bent zo goed als je laatste....” maar kon er niet opkomen. Dit naar aanleiding van de onsmakelijke reactie van de fans van Bayern München op Arjan Robben. Ik besloot om dat deel van die spreuk letterlijk in Google te plakken.

Inspirerend artikel

De uitdrukking die ik zocht vond ik niet, maar in de eerste pagina van de zoekresultaten kwam ik wel de link tegen naar een heel kort maar zeer inspirerend artikel van iemand die werkzaam is in marketing.

Je bent zo goed als je volgende opdracht

Ik ken de schrijver - Robert Kroesbergen - niet persoonlijk, maar de korte, heldere insteek over het verwerven van nieuwe uitdagende opdrachten is voor mij aanleiding om te zeggen ”Ontdekking van de dag”. Hmmmm, misschien hou ik die er wel in, die kreet, voor toekomstige blog artikelen hier.

Klik hier om het artikel van Robert te lezen.

Enjoy!

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

21 augustus 2018 om 13:50 uur
door: Anne-Mieke Bovelett

Deze default reactie is een uitdaging, gericht aan jou!
Ik daag je uit om de eerste zinnige reactie op bovenstaand artikel te geven. Heb je hier iets leuks over te zeggen? Heb je iets wat anderen verder kan helpen? Kom maar op! Of vind je het soms raar dat ik hier nu - ongeacht bovenstaand onderwerp - de link naar onze geweldige Maasdijk4 - exclusieve Bed & Breakfast lounge locatie in Noord Brabant neerzet?

WTF! DAT DING HIERBOVEN, DAT IS TOCH GEEN ÉCHTE REACTIE?

Klopt als een bus! En zodra er dus wel een reactie van een externe lezer(es) komt, verdwijnt de teaser reactie. En dat hele verhaal hieronder ook. Dus waar wacht je nog op! Zeg eens wat je van dit blogartikel vindt. Of ga je liever gewoon eerst kijken op de Facebook pagina van onze Bed & Breakfast? Wist je al dat wij ronde badkamers hebben? En een echte wenteltrap? En dat ik mijn blogs vaak zit te schrijven in de lounge bij de open haard?

IS DAT MENS DAN HELEMAAL GEK GEWORDEN?

Nee hoor. Want weet je... Lieve meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal. Ik blog voor de lol, maar het heeft ook een commerciële functie.

Dus ga ik die van de bezoekers van mijn blog ook niet beledigen door te doen alsof ik geen enkel commercieel belang heb bij deze site. Ik hou er namelijk zelf ook helemaal niet van als mensen mijn intelligentie beledigen, hoe knap de poging ook zijn mag.

TWITTER