Gepubliceerd op 2 augustus 2014 | in: eten en drinken | 

Niet voor watjes - "Atomic Fireball" smoothie!

Je kent ze misschien wel, die vreselijk(e) lekkere snoepjes waar je kaken pijn van gaan doen, die naar kaneel smaken en je tranen in je ogen geven door een flinke dosis peper. Ik heb het over de Atomic Fireballs! Wie de Nederlandse naam kent, mag het zeggen...

Vandaag maakte ik per toeval een experimentele smoothie die qua smaak uiteindelijk verrekt veel weg blijkt te hebben van die Atomic Fireball. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, deze is dus niet voor watjes!

Ingrediënten:

  • een jonagold appel in stukjes
  • een klein potje Activia yoghurt naturel
  • half cm dik plakje verse gember in stukjes
  • een halve koffielepel sambal badjak
  • een theelepel kaneel
  • een scheut water*

* NB Als het buiten erg warm is kun je die denk ik ook wel vervangen door twee ijsklontjes.

WeightWatchers: 2 punten.

Bereiding:

Donder de hele boel bij elkaar in een krachtige blender, half minuutje mixen, klaar. Ik gebruik zo'n magic bullet, ideaal ding!

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

21 augustus 2018 om 13:50 uur
door: Anne-Mieke Bovelett

Deze default reactie is een uitdaging, gericht aan jou!
Ik daag je uit om de eerste zinnige reactie op bovenstaand artikel te geven. Heb je hier iets leuks over te zeggen? Heb je iets wat anderen verder kan helpen? Kom maar op! Of vind je het soms raar dat ik hier nu - ongeacht bovenstaand onderwerp - de link naar onze geweldige Maasdijk4 - exclusieve Bed & Breakfast lounge locatie in Noord Brabant neerzet?

WTF! DAT DING HIERBOVEN, DAT IS TOCH GEEN ÉCHTE REACTIE?

Klopt als een bus! En zodra er dus wel een reactie van een externe lezer(es) komt, verdwijnt de teaser reactie. En dat hele verhaal hieronder ook. Dus waar wacht je nog op! Zeg eens wat je van dit blogartikel vindt. Of ga je liever gewoon eerst kijken op de Facebook pagina van onze Bed & Breakfast? Wist je al dat wij ronde badkamers hebben? En een echte wenteltrap? En dat ik mijn blogs vaak zit te schrijven in de lounge bij de open haard?

IS DAT MENS DAN HELEMAAL GEK GEWORDEN?

Nee hoor. Want weet je... Lieve meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal. Ik blog voor de lol, maar het heeft ook een commerciële functie.

Dus ga ik die van de bezoekers van mijn blog ook niet beledigen door te doen alsof ik geen enkel commercieel belang heb bij deze site. Ik hou er namelijk zelf ook helemaal niet van als mensen mijn intelligentie beledigen, hoe knap de poging ook zijn mag.

TWITTER