Gepubliceerd op 20 september 2014 | in: artistieke creaties | 

Een mandala wordt geboren - video

Iemand vroeg me ooit of ik het proces van het maken van een mandala wilde vastleggen. Tegen de tijd dat ik me dat herinnerde had ik het lijnenspel van dit exemplaar al getekend, maar vanaf dat punt heb ik de verschillende fasen gefotografeerd en in een soort van time-lapse video gezet. De video die je nu ziet is daar een remake van, de oude versie is best saai, zo zonder muziek.

De muziek onder deze heet "My Inner World", ik heb het in 2013 gecomponeerd en uitgevoerd.

Nieuwsgierig naar het origineel van deze mandala?

Dan zul je een kamer moeten boeken in de fijnste Bed & Breakfast van Valencia (Spanje): Valencia Mindfulness Retreat. Zij hebben het origineel gekregen.

:-)

Anne-Mieke

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

21 augustus 2018 om 13:50 uur
door: Anne-Mieke Bovelett

Deze default reactie is een uitdaging, gericht aan jou!
Ik daag je uit om de eerste zinnige reactie op bovenstaand artikel te geven. Heb je hier iets leuks over te zeggen? Heb je iets wat anderen verder kan helpen? Kom maar op! Of vind je het soms raar dat ik hier nu - ongeacht bovenstaand onderwerp - de link naar onze geweldige Maasdijk4 - exclusieve Bed & Breakfast lounge locatie in Noord Brabant neerzet?

WTF! DAT DING HIERBOVEN, DAT IS TOCH GEEN ÉCHTE REACTIE?

Klopt als een bus! En zodra er dus wel een reactie van een externe lezer(es) komt, verdwijnt de teaser reactie. En dat hele verhaal hieronder ook. Dus waar wacht je nog op! Zeg eens wat je van dit blogartikel vindt. Of ga je liever gewoon eerst kijken op de Facebook pagina van onze Bed & Breakfast? Wist je al dat wij ronde badkamers hebben? En een echte wenteltrap? En dat ik mijn blogs vaak zit te schrijven in de lounge bij de open haard?

IS DAT MENS DAN HELEMAAL GEK GEWORDEN?

Nee hoor. Want weet je... Lieve meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal. Ik blog voor de lol, maar het heeft ook een commerciële functie.

Dus ga ik die van de bezoekers van mijn blog ook niet beledigen door te doen alsof ik geen enkel commercieel belang heb bij deze site. Ik hou er namelijk zelf ook helemaal niet van als mensen mijn intelligentie beledigen, hoe knap de poging ook zijn mag.

TWITTER