Wel of niet vloggen?

In plaats van het te schrijven heb ik het nu maar eens in een video gezet. Ben erg benieuwd naar de reacties! En PS: Ik heb een nieuw Nederlands Twitter account: @geekonheels. Het @Gepresenteerd account wordt uitgefaseerd. Leg ik nog wel een keer uit.... denk ik.

En nee, natuurlijk ga ik geen grappen zitten te vertellen, hahahaha. Was zo maar even in de snel, deze video. Als ik de zenuwen krijg begin ik sowieso slap te ouwehoeren. Maar even serieus... Ik zou vlogs willen maken over:

  • anders denken over eten (voor pimpyourfood.nl)
  • non-dualiteit (ben de rechterhand van Joanika)
  • tips en tricks voor mensen die een website laten maken (voor Anne-Mieke.nl)
  • levensvraagstukken algemeen (hier op Miekiepedia)
  • Dalyan, een prachtig dorp in een heerlijk rustig (terreurvrij!) gebied in Turkije
  • tips en tricks voor mensen die net als ik meedoen met Weight Watchers™

Heb jij een suggestie? of een verzoek voor een vlog? Laat het me weten hieronder in de reacties!

Groet,

REAGEER

Schroom vooral niet! :)

REACTIES

20 oktober 2018 om 11:41 uur
door: Anne-Mieke Bovelett

Deze default reactie is een uitdaging, gericht aan jou!
Ik daag je uit om de eerste zinnige reactie op bovenstaand artikel te geven. Heb je hier iets leuks over te zeggen? Heb je iets wat anderen verder kan helpen? Kom maar op! Of vind je het soms raar dat ik hier nu - ongeacht bovenstaand onderwerp - de link naar onze geweldige Maasdijk4 - exclusieve Bed & Breakfast lounge locatie in Noord Brabant neerzet?

WTF! DAT DING HIERBOVEN, DAT IS TOCH GEEN ÉCHTE REACTIE?

Klopt als een bus! En zodra er dus wel een reactie van een externe lezer(es) komt, verdwijnt de teaser reactie. En dat hele verhaal hieronder ook. Dus waar wacht je nog op! Zeg eens wat je van dit blogartikel vindt. Of ga je liever gewoon eerst kijken op de Facebook pagina van onze Bed & Breakfast? Wist je al dat wij ronde badkamers hebben? En een echte wenteltrap? En dat ik mijn blogs vaak zit te schrijven in de lounge bij de open haard?

IS DAT MENS DAN HELEMAAL GEK GEWORDEN?

Nee hoor. Want weet je... Lieve meisjes komen in de hemel, brutale meisjes komen overal. Ik blog voor de lol, maar het heeft ook een commerciële functie.

Dus ga ik die van de bezoekers van mijn blog ook niet beledigen door te doen alsof ik geen enkel commercieel belang heb bij deze site. Ik hou er namelijk zelf ook helemaal niet van als mensen mijn intelligentie beledigen, hoe knap de poging ook zijn mag.

TWITTER